Kardamom

Kardamom, to připomíná indické pohádky a tajemství bylinkářů. Je to jedno z nejstarších a nejkrásnějších koření. Právě tak jako hřebíček má i kardamom za sebou dobrodružnou historii. Ochucuje se jím vánoční pečivo, sladké ovocné zákusky a kompoty, kynuté těsto. Kardamom aromatizujeme steaky, sekané maso, hovězí guláše, rizoto z telecího masa, pečenou rybu, vepřové maso, masový vývar a pokrmy z kuřat, skopové a jehněčí. Také maso na gril můžeme potřít kardamomem.

Kardamom povzbuzuje chuť k jídlu a posiluje žaludek.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist