Hřebíček

Napadají nás otázky: co by byla tlačenka, svařené víno a zaječí paštika bez hřebíčku? Hřebíček koření velmi silně, proto se přidávají jen dva až tři hřebíčky. Hřebíček patří do bílého a červeného zelí, ke zvěřině, do tmavých masových šťáv. Hřebíčkem kořeněné vepřové a skopové je skutečnou pochoutkou. Patří také k houbám, do masitých rosolů, do pivních omáček a k nakládaným cibulím. Do sladkokyselé naložené zeleniny a ovoce, do všech sladkých kompotů.

Strom hřebíčku je vysoký až 12 m. Tyto stromy poskytují užitek jen od svého šestého do dvanáctého roku. Samotný hřebíček představují poupata květů, která se mají krátce před květem sklízet a sušit.

Hřebíček je jedním z nejstarších koření na světě.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist