Nové koření

Voní trochu po hřebíčku, trochu po pepři, trochu po skořici a muškátu. Je o něco větší než zrnka pepře, koření stejně peprně. Žádný div, že toto mnohostranné koření dává příchuť zvláště marinádám a nakládaným pokrmům, jako např. nakládaným okurkám a ostatní zelenině, přidává se ke skopovému, do huspeniny, rybích salátů a zeleninových polévek. Také je možno jím kořenit vánoční pečivo, švestkové koláče a švestkový kompot.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist