Jelení guláš

Suroviny

1 kg jeleního masa
1 kg cibule
olej
mletá sladká paprika
divoké koření na zvěřinu (nové koření, celý pepř, jalovec)
sůl, pepř
200 ml bílého vína
badyán
celá skořice
jíška
brusinkový kompot

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji hodně dotmava. Přidáme papriku a divoké koření. Maso nakrájíme na kostičky, vložíme na cibuli, osolíme a opepříme. Opékáme doměkka, pak zahustíme jíškou. Víno svaříme s badyánem a skořicí, přecedíme a vmícháme do masa. Porce zdobíme kompotem z divokých brusinek.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,058x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.93 (počet: 14) 7.93 14 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jelení guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist