Rybí filé s limetkovou omáčkou a žampióny

Suroviny

(pro 4 osoby)
4 porce rybího filé
2 limetky
80 g žampiónů
250 ml smetany
1 lžička Solamylu
sůl, pepř
olej a máslo na opečení filé

recept nemá fotografii

Postup

Kůru z 1 chemicky neošetřené limetky nastrouháme do šlehačky, necháme přejít varem a odstavíme z ohně. Omyté a osušené porce filé pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme a opečeme na oleji a másle. Vyjmeme a udržujeme v teple. Ve výpeku opečeme na plátky nakrájené očištěné žampióny a pak je přelijeme ptrocezenou citrónovou smetanou s rozmíchaným Solamylem. Necháme chvíli povařit a dochutíme solí. Filé podáváme přelité omáčkou obložení plátky nakrájenými z druhé limetky.
Příloha: brambory

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 645x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,25 (počet: 4) 7,25 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí filé s limetkovou omáčkou a žampióny


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist