Chmelařské medailonky

Suroviny

1 kg vepřové panenky
2 jablka
200 ml piva
2 vejce
100 g hladké mouky
200 g žampiónů
sůl
čerstvě mletý pepř
olej

recept nemá fotografii

Postup

Z panenky nakrájíme medailonky, okořeníme je a necháme odležet. Připravíme si těstíčko z vajec, piva a hladké mouky. Jablka zbavená jádřinců nakrájíme na kolečka, které namáčíme do těstíčka a smažíme na oleji. Medailonky z obou stran opečeme. Ve výpeku opečeme plátky očištěných žampiónů. Medailonky na talíři zdobíme kolečky osmažených jablek a obložíme orestovanými žampióny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,713x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.33 (počet: 3) 9.33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chmelařské medailonky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist