Hnědé máslo (beure noisette)

Suroviny

125 g másla
1-3 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce sekané petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Máslo zahřejeme na pánvi dozlatova (získá tak oříškové aroma) Pak ho okamžitě sejmeme z ohně, vmícháme citrónovou šťávu petrželku. Pokrm jím přeléváme, dokud ještě pění.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 426x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 3) 9,00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hnědé máslo (beure noisette)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist