Hnědé máslo (beure noisette)

Suroviny

125 g másla
1-3 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce sekané petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Máslo zahřejeme na pánvi dozlatova (získá tak oříškové aroma) Pak ho okamžitě sejmeme z ohně, vmícháme citrónovou šťávu petrželku. Pokrm jím přeléváme, dokud ještě pění.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,674x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 3) 9.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hnědé máslo (beure noisette)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist