Pikantní rychloguláš v papiňáku

Suroviny

600 g zadního hovězího
600 g cibule
1 sklenice Ajvar ostrý
5 stroužků česneku
2 lžíce oleje
1 kostka masoxu
3 lžíce sladké mleté papriky
sůl
voda
hladká mouka na zahuštění

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kostičky. V papiňáku na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme maso a za občasného míchání necháme odpařit šťávu.
Zasypeme paprikou, přidáme masox, prolisovaný česnek, Ajvar, osolíme a zalijeme vodou. Papiňák uzavřeme a od doby varu vaříme 40 minut. Poté otevřeme, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě, ev. dosolíme a ještě 10 minut povaříme.
Podáváme s houskovým knedlíkem, rýží či chlebem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 293x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,57 (počet: 7) 7,57 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní rychloguláš v papiňáku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru s datovou optimalizací.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist