Jehněčí na tymiánu

Suroviny

400 g jehněčího z plece
1 cibule
3 lžíce oleje
1 stroužek česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
1 dl bílého vína
1 bobkový list
tymián
pepř
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a krátce podusíme; přidáme maso a opékáme. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, vše zalijeme bílým vínem a dusíme maso do měkka. Dochutíme solí a pepřem.
Je-li omáčka příliš řídká, můžeme ji lehce zahustit moukou. Na závěr přisypeme tymián.

Podáváme s rýží s nasekanými jarními bylinkami dle chuti.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,161x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.60 (počet: 5) 7.60 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí na tymiánu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist