Gaspačo

Suroviny

½ lahve kečupu
4 lžíce hořčice (francouzské nebo Bona)
1 lžíce mleté pálivé papriky (chillies)
2 lžíce oleje
1 lžička mletého pepře
2 lžičky worcestru
15 stroužků česneku

recept nemá fotografii

Postup

Česnek oloupeme, utřeme se solí a přidáme všechny přísady. Dobře promícháme a necháme 24 hodin uležet v lednici.
Pasta je velmi ostrá, namáčíme v ní kolečka rohlíků.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 9 730x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4,90 (počet: 10) 4,90 10 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gaspačo

Lucie: 18. června 2013
gaspačo a kečup???? Ubohé, stydím se za vás lidi jestli tohle dokáže sníst.
Dalibor: 29. května 2013
Gaspačo a kečup? to si děláte srandu ne.
anonym: 22. května 2008
V tomto případě se nejedná o polévku, ale o pastu - je vynikající např. na Silvestra k alkoholu.
anonym: 22. května 2008
velice chutná polévka,kdo ji zvládne zde v česku,má můj obdiv.
anonym: 12. května 2008
Ovšem, díky za upozornění, počítač si sám provedl úpravu.
anonym: 11. května 2008
nemá tam být worcesteru místo orchestru?

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist