Cikánské hovězí řezy

Suroviny

l kg hovězího zadního
3 velké cibule
půl skleničky naložené kapie
půl sáčku mraženého hrášku
sůl, pepř dle chuti
lžíce worcestru
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na plátky a z nich nakrájíme úzké nudle. Vložíme na rozpálený olej, osolíme, opepříme, orestujeme a přisypeme na jemné proužky nakrájené cibule. Dusíme, za občasného podlévání, doměkka. Chviličku před dokončením přidáme nakrájenou kapii a hrášek, prohřejeme, dochutíme. Nezahušťujeme, zahustí cibule. Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,604x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 3) 6.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cikánské hovězí řezy

Markéta: Friday, January 11, 2013
Ono tam je někde napsáno, že je to z cikána??? Já tam čtu pouze "cikánské"...
anonym: Saturday, December 22, 2012
je tp opravdu jako z cikáma?

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist