Americká marináda na grilované maso

Suroviny

pro 4 porce, hodí se na drůbež a vepřové maso
1 cibule
4 lžíce oleje
2 lžíce vinného octa
4 lžíce pomerančové šťávy
4 lžíce kečupu
1 lžička worchestru
několik kapek tabasca
¼ lžičky drceného organa

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Smícháme s ostatními přísadami. Plátky masa naložíme do marinády nejméně na 1 hodinu, nejlépe však den předem, několikrát ho v ní obrátíme. Před grilováním maso dobře osušíme, položíme na naolejovaný rošt a po obou stranách ogrilujeme. Po každém obrácení potíráme maso marinádou. Když se na povrchu masa perlí čistá šťáva, osolíme ho a podáváme dochucené zbytkem marinády.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,497x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.50 (počet: 4) 5.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Americká marináda na grilované maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist