Pstruzi s cibulovou náplní

Suroviny

4 menší pstruzi
1 citrón
125 g másla
2 cibule
svazek petrželky
sůl, pepř
2 lžíce hladké mouky
případně pálivá mletá paprika nebo grilovaní koření
olej

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Zlehka ji osmahneme na másle, hned odstavíme a vmícháme do ní jemně nasekanou petrželku. Cibulovou směsí potřeme vnitřky ryb a spíchneme je jehlou nebo párátky. Povrch ryb lehce opepříme a obalíme je v mouce, kterou můžeme vylepšil paprikou nebo grilovacím kořením. Pstruhy pečeme buď na pekáči v troubě nebo grilujeme, můžeme je i osmažit na pánvi.

Poznámka: stejně můžeme připravovat i jiné sladkovodní ryby, větším prořízneme do kůže zářezy až ke kosti a vkládáme do nich plátky anglické slaniny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,308x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.50 (počet: 2) 7.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruzi s cibulovou náplní


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist