Grilované vepřové plátky

Suroviny

vepřové plátky
olej
sůl, pepř
oregano
citrónová šťáva
případně bílé víno

Na omáčku:
bílý jogurt
česnek
cibulka

recept nemá fotografii

Postup

Připravíme si marinádu z oleje, pepře, soli, oregana a citrónové šťávy. Maso nakrájíme na plátky a na hodinu ho do marinády naložíme. Pak položíme na rošt, grilujeme po obou stranách a přitom potíráme zbylou marinádou. Můžeme ho pokapat bílým vínem. Servírujeme se studenou omáčkou vyrobenou z bílého jogurtu smíchaného s česnekem a drobně nakrájenou cibulkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,096x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.33 (počet: 3) 9.33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilované vepřové plátky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist