Ravioli s ricottou a špenátem

Suroviny

Těsto:
500 g hladké mouky
4 žloutky
100 ml extra panenského olivového oleje

Náplň:
800 g sýru Ricotta
200 g jemně nakrájeného špenátu
3 vejce
2 lžíce parmazánu
1 lžíce pesta
sůl, pepř

Dále:
máslo
šalvěj
parmazán

recept nemá fotografii

Postup

Z mouky, žloutků a oleje připravíme těsto a vyválíme ho do tenké placky. Vykrájíme z něj kolečka. Z přísad na náplň umícháme hladký krém a kolečka těsta jím naplníme, přehneme, okraje stiskneme (nejlépe formičkou na ravioli). Vzniklé taštičky dáme do vroucí vody vařit asi na 3 minuty. Uvařené taštičky osmažíme na rozpálené pánvi na másle a šalvěji. Ihned podáváme posypané parmazánem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,817x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.75 (počet: 4) 8.75 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ravioli s ricottou a špenátem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist