Roláda ze zvěřiny s brusinkovou omáčkou

Suroviny

600 g plece nebo kýty ze zvěřiny (srnčí, dančí nebo kančí)
200 g anglické slaniny
1 brusinkový kompot
100 ml červeného vína
50 g džemu
šťáva z 1 citrónu
150 g cibule
50 g hladké mouky
sůl, pepř
koření na zvěřinu
100 g oleje
ovoce na ozdobení (pomeranč, jablko apod.)

recept nemá fotografii

Postup

Maso rozkrájíme na tenčí plát, naklepeme, osolíme a opepříme, ochutíme kořením na zvěřinu. Plát poklademe plátky anglické slaniny, svineme do rolády a omotáme nití. Opečeme ji ze všech stran na polovině tuku. V druhé polovině osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme ji pod maso, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Kompot s džemem a červeným vínem rozvaříme. V citrónové šťávě dobře rozmícháme mouku a zahustíme jí omáčku.
Příloha: vařené brambory, bramborové krokety

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 337x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,50 (počet: 2) 8,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Roláda ze zvěřiny s brusinkovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist