Hlíva v pivním těstíčku

Suroviny

500 g hlívy ústřičné
1 vejce
3 lžíce hladké mouky
1 malá sklenka světlého piva
šťáva z 1 citrónu
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Houby očistíme a vložíme je na půl hodiny do marinády ze 3 lžic oleje a citrónové šťávy. Z mouky, vejce, piva a soli připravíme vláčné lepkavé těstíčko. Houby do něj namáčíme a asi 3 minuty je smažíme na rozpáleném oleji. Osmažené houby klademe na papírový ubrousek, abychom odstranili přebytečný olej a lehce je osolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,137x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.25 (počet: 4) 8.25 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hlíva v pivním těstíčku

Zdena1011: Friday, January 29, 2010
Hlivy máme moc rádi,tento recept jsem nepoznala. Ale jsme mile překvapení,je to opravdu moc dobré!Ďekuji!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist