Smažená jablka ve vinném těstíčku

Suroviny

4 větší jablka
3 večjce
100 ml mléka
200 ml vína
150 g hladké mouky
1 vanilkový cukr
sůl
200 g oleje
šlehačka (může být ve spreji)
kompotované jahody nebo jiné ovoce
150 g moučkového cukru
mletá skořice

recept nemá fotografii

Postup

Celá jablka oloupeme, trubičkou vypíchneme jádřinec a jablko nakrájíme na hrubší kolečka. Z mléka, vína, vajec, špetky soli a části cukru ušleháme hustší těstíčko, do kterého namáčíme kolečka jablek. Jablka smažíme na rozpáleném oleji. Po usmažení jablka pocukrujeme vanilkovým cukrem, můžeme je lehce poprášit i skořicí. Zdobíme ušlehanou šlehačkou a kompotovanou jahodou

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,104x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Smažená jablka ve vinném těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist