Hlívová jehla s játry

Suroviny

4 kloboučky hlívy ústřičné
4 plátky vepřových jater
4 plátky vepřového masa
8 plátků uzené slaniny
1 větší cibule
2 rajčata
sůl, pepř
olej

recept nemá fotografii

Postup

Všechny suroviny nakrájíme na kousky, vepřové maso osolíme a opepříme (játra ne, ztvrdla by). Maso potřeme ze všech stran olejem. Na jehlu nebo špejli napichujeme střídavě maso, hlívu, játra, slaninu, cibuli a kolečko rajčete, postup opakujeme. Špíz opékáme na grilu nebo v troubě. Jehly položíme na pekáč příčně, aby do něk mohla odkapávat šťáva.
Podáváme horké s chlebem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,371x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.75 (počet: 4) 8.75 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hlívová jehla s játry


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist