Bifteky

Suroviny

800 g hovězí svíčkové
sůl, pepř
80 g oleje, 20 g másla
hovězí vývar

recept nemá fotografii

Postup

Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řízky silné asi 4 – 5 cm, dlaní naklepeme a zformujeme do úhledného tvaru a na rozpáleném oleji zprudka opečeme z každé strany, cca 4 – 5 minut. Opečené bifteky vyjmeme, šťávu zjemníme máslem a vývarem a krátce povaříme.

Podáváme ihned po přípravě, aby neztuhly. Podáváme obložené zeleninou, volským okem, hranolky nebo opečenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 547x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 2) 8,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bifteky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist