Brněnský drak

Suroviny

6 ks vepřové panenky
150 g oleje
1 lžíce kečupu
2 lžíce strouhaného křenu
Česnek
100 g sterilované papriky
lžíce hořčice
150 g sterilovaných okurek
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Panenku naklepeme hranou dlaně, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 3 hodiny odležet. Pak na oleji z obou stran opečeme.

Na talíř dáváme porci hranolek, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem. Červenou paprikou vytvoříme jakoby hlavu a „krunýř“ draka. Ocas pak zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře ozdobíme zeleninovou oblohou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 577x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,83 (počet: 6) 5,83 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brněnský drak


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist