Brněnský drak

Suroviny

6 ks vepřové panenky
150 g oleje
1 lžíce kečupu
2 lžíce strouhaného křenu
Česnek
100 g sterilované papriky
lžíce hořčice
150 g sterilovaných okurek
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Panenku naklepeme hranou dlaně, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 3 hodiny odležet. Pak na oleji z obou stran opečeme.

Na talíř dáváme porci hranolek, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem. Červenou paprikou vytvoříme jakoby hlavu a „krunýř“ draka. Ocas pak zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře ozdobíme zeleninovou oblohou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 405x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,83 (počet: 6) 5,83 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brněnský drak


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist