Květák v jogurtové marinádě po indicku

Suroviny

1 květák
3 lžíce oleje
2 cibule

MARINÁDA:
½ cibule
2 dl bílého jogurtu
4 stroužky česneku
mletý zázvor
kari koření
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve připravíme marinádu: Cibuli drobně nakrájíme, přidáme rozetřený česnek, koření, vmícháme jogurt a osolíme.

Očištěný květák rozebereme na růžičky, vložíme najméně na 3 hodiny do marinády a dáme do ledničky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, dáme k ní květák i s marinádou, případně dosolíme. Podlijeme asi 1 dl vody a podusíme.

Podáváme s rýží, vařenými brambory, nebo pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,604x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 3) 9.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Květák v jogurtové marinádě po indicku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist