Papriky plněné pikantní pastou

Suroviny

4 papriky
100 ml smetany
2 paličky česneku
feferonky
hermelín
sardinky
cibule
olej

recept nemá fotografii

Postup

Z paprik vykrojíme jádra a vlijeme do nich do 1/4 smetanu, poté do nich vložíme feferonky, pak na plátky nakrájený hermelín. Na závěr přilijeme do paprik 2 lžíce oleje.

PIKANTNÍ PASTA:
Do misky dáme sardinky a rozmačkáme je. Potom rozmačkáme česnek a přidáme ho k sardinkám. Nakrájíme cibuli na kostičky a přisypeme jí k směsi. Vše rozmačkáme dohromady, aby se všechny chutě propojily.

Na pánvi budeme smažit papriky cca 10 minut. Potom papriky potřeme pikantní pastou a pokud se vejde, trochu jí vtěsnáme i do paprik. Necháme vychladnout a podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 879x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Papriky plněné pikantní pastou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist