Jehněčí kotlety s rajčaty a olivami

Suroviny

600 g jehněčích kotletek
3 rajčata
150 g vypeckovaných zelených oliv
1 svazek jarní cibulky s natí
1 limetka
3 stroužky česneku
hladká mouka
olivový olej
hrst čerstvé pažitky
mletý pepř
sůl

MARINÁDA:
5 lžic olivového oleje
5 stroužků česneku
3 lžíce sušené bazalky
šťáva z jednoho citronu
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Kotlety potřeme toskánskou marinádou a necháme aspoň 2 hodiny odležet. Olivový olej smícháme s utřeným česnekem, solí, pepřem a pažitkou. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Olivy také nakrájíme na kolečka. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno.

Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme rychle cibulku, rajčata a olivy. Odstavíme a ochutíme solí, pepřem a šťávou z limetky. Mezitím zprudka opečeme marinované kotlety na grilu. Podáváme na horké rajčatové směsi s čerstvým pečivem.

TOSKÁNSKÁ MARINÁDA:
Česnek nasekáme nadrobno a promícháme s ostatními surovinami. Dle chuti dosolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,257x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí kotlety s rajčaty a olivami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist