Šavle Svatého Celestýna

Suroviny

400 g vepřové kýty
200 g čabajské klobásy
80 g slaniny bez kůže
60 g cibule
sůl
česnek
celer
petržel
mletý pepř
kostka bylinek "česnek a petržel"
100 g oleje

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, zalijeme částí oljeje a rozpuštěnou kostkou bylinek a necháme dobře proležet.

Na špízovou jehlu napichujeme střídavě maso, čabajskou klobásu, cibuli, slaninu. Pečeme v rozpáleném oleji nebo na roštu dozlatova po obou stranách.

Podáváme s bramboráčkama a čerstvou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,056x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Šavle Svatého Celestýna


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist