Vepřové v pekáčku

Suroviny

tenké plátky vepřové krkovice nebo kýty
olej
sůl, pepř
mletá paprika
prolisovaný česnek
hořčice
rajčata
papriky
cibule
slanina
červené víno

ukázka receptu Vepřové v pekáčku
Posunovut vlevo
ukázka receptu Vepřové v pekáčku
Posunout vpravo

Postup

Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme, potřeme olejem a necháme alespoň 4 hodiny uležet. Potom osolíme, okořeníme a potřeme prolisovaným česnekem. Každý plátek ještě potřeme po jedné straně hořčicí.

Do vymazaného pekáčku vložíme plátky masa, pokryjeme krájenými rajčaty, paprikami, plátkami slaniny, cibulí a opět pokračujeme plátky masa. Když už nemáme přísady, zalijeme to červeným vínem, přikryjeme druhým pekáčem nebo poklicí a dáme do trouby. Pečeme při 180 °C do změknutí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 121x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 2) 9,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové v pekáčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist