Filety z mořské štiky

Suroviny

600 g filetů z mořské štiky
1 svazek mladé cibulky
100 g žampionů
100 g másla
600 g zeleninové směsi (hrášek, mrkev, kukuřice)
2 lžíce rajského protlaku
1 lžička nasekaného čerstvého organa
3 stroužky česneku
sůl
špetka kmínu

recept nemá fotografii

Postup

Mladou cibulku, případně oloupanou cibuli, nasekáme najemno, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Vše osmahneme na lžíci rozpuštěného másla. Přidáme zeleninovou směs, osolíme, mírně podlijeme vodou a necháme asi 5 minut dusit. Nakonec přidáme rajský protlak a oregano.

Filé omyjeme, osolíme, posypeme kmínem a na zbylém másle po obou stranách opečeme. Zbytek másla rozpustíme a promícháme s utřeným česnekem. Na talíř rozložíme zeleninovou směs, na ni opečené filé a vše zalijeme rozpuštěným česnekovým máslem.

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 402x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 1) 9,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filety z mořské štiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist