Opilé višně v čokoládě

Suroviny

125 g koktejlových višní
200 g čokolády
100 g bílé čokoládové polevy nebo bílé čokolády

recept nemá fotografii

Postup

Višně přendáme do cedníku a necháme je okapat. Pokud budou stále hodně vlhké, tak je osušíme. Tmavou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni nebo na páře. Višně držíme za stopky a namáčíme je do bílé čokolády. Skládáme je na drátěnou mřížku a necháme okapat a ztuhnout. Ve druhém kastrůlku rozpustíme hořkou čokoládu a namočíme v ní jen polovinu višně. Opět necháme na mřížce okapat a ztuhnout.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,038x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 3) 7.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Opilé višně v čokoládě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist