Plněná panenka po mlynářsku

Suroviny

800 g vepřová panenka
grilovaní koření
200 g žampionů
2 lžíce másla
1 cibule
kmín
kuřecí prsa
50 g šunky
hrst zelené cibulové natě
1 lžíce škrobové moučky
sůl, pepř
hladká mouka
vývar

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou panenku nakrojíme podélně tak, aby z ní byl lát, který naklepeme přes mikrotenový sáček natenko. Posypeme grilovacím kořením a zavineme. Žampiony (můžou být i předem namočené černé houby) orestujeme na másle a na cibulce se špetkou kmínu.

Větší kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a orestujeme na cibulce. Houby, maso, šunku a hrst zelené cibulové natě spojíme lžící škrobové moučky, osolíme a opepříme. Poté směs rozložíme na plát panenky. Zarolujeme a ovážeme nití, aby se nerozevřela.

Naplněnou panenku obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme. Potom jí podlijeme vývarem a v předehřáté troubě na 180 °C upečeme dozlatova.

Jako přílohu podáváme opečené brambory.

Pozn.: Plněnou panenku je možno konzumovat i studenou s chlebem a okurkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,712x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněná panenka po mlynářsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist