Čokoládové tolary

Suroviny

60 g másla
450 g cukru
600 g čokolády
600 g hladké mouky
300 g mandlových hoblinek
špetka mletého hřebíčku a skořice

recept nemá fotografii

Postup

Čokoládu nalámeme do kastrůlku, na páře ji rozpustíme a necháme vychladnout. Máslo necháme v misce změknout, přidáme cukr a vyšleháme do pěny. Přidáme vychladlou, ale tekutou čokoládu a dobře promícháme. Do směsi přidáme prosátou mouku, mandlové hobliny a podle chuti koření. Dobře propracujeme.

Těsto vyválíme na 3 mm silnou roládu, zabalíme jí do fólie a necháme v lednici ztuhnout. Ztuhlou roládu krájíme na kolečka a skládáme na plech vyložený pečícím papírem.

Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 20 minut. Upečené tolary necháme vychladnout a poté vždy polovinu tolaru potáhneme rozpuštěnou čokoládou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,338x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.50 (počet: 2) 5.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čokoládové tolary


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist