Chřestové frikasé

Suroviny

600 g chřestu
troška cukru
máslo
250 g žampionů
250 g hrášku (může být mražený)
hladká mouka
bílé víno
citrónová šťáva
125 ml šlehačky
300 g šunky

recept nemá fotografii

Postup

Chřest sloupneme a povaříme v 0,5 l vody s troškou cukru a másla. Chřest necháme okapat, vodu nevylijeme. Žampiony pokrájíme na plátky, lehce osmahneme na másle. Přidáme hrášek a společně podusíme.

Na větší pánvi uděláme světlou jíšku ze 40 g másla a 30 g mouky, zalijeme vodou z uvařeného chřestu a za občasného promíchání povaříme. Zředíme bílým vínem a citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a vmícháme šlehačku. Do hotové omáčky nasekáme šunku a prohřejeme společně se žampiony, hráškem a chřestem.

Příloha: Rýže, brambory

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,019x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chřestové frikasé


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist