Játrová omáčka

Suroviny

400 g hovězích nebo vepřových jater
2 lžíce sádla
1 velká cibule
2 lžíce hladké mouky
700 ml vývaru
pepř
1/2 lžičky drceného kmínu
1/2 lžičky papriky
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Na lžíci sádla a oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mouku a uděláme jíšku. Tu zalijeme vývarem a vaříme půl hodiny na malém plameni a občas promícháme. Na druhé lžíci rozehřátého sádla smažíme opepřená játra zbavená blanek a žilek po obou stranách, pak je podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Měkká játra po vychladnutí nastrouháme. Vložíme do uvařené omáčky, promícháme a dochutíme.

Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,908x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.75 (počet: 4) 5.75 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Játrová omáčka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist