Maďarský guláš

Suroviny

500 g hovězího masa
600 ml vody
3 polévkové lžíce tmavé jíšky
1 střední cibule
olej
1 rajče
1 paprika
1 jarní cibulka
gulášový vývar v kostce

recept nemá fotografii

Postup

V tlakovém hrnci rozehřejeme olej, přidáme hovězí maso na kostky, cibuli na kostky a orestujeme do hněda, zalijeme vodou, přidáme gulášovou kostku, zaklopíme hrnec a vaříme cca 25 minut. Poté hrnec odklopíme, zahustíme tmavou jíškou a přidáme nakrájenou zeleninu na kostky, provaříme cca 2 minuty a můžeme podávat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,004x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 3) 6.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Maďarský guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist