Zapečené mleté maso se zelnými listy

Suroviny

500 g mletého masa
zelné listy
100 g rýže
1 cibule
kečup
sůl
pepř
koření na mleté maso
fazolové lusky
vývar v kostce

ukázka receptu Před pečením..
Posunovut vlevo
ukázka receptu Před pečením.. ukázka receptu Po upečení..
Posunout vpravo

Postup

Rýži uvaříme a necháme jí trochu vychladnout. Poté jí smícháme s mletým masem, přidáme drobně nakrájenou na másle osmaženou cibuli. Osolíme, opepříme a okořeníme kořením na mleté maso.

Zelné listy povaříme chvilku ve vodě, poté je vyndáme a necháme okapat. Do lehce vymazané zapékací mísy dáme zelné listy, na to vrstvu placek z mletého masa a zasypeme uvařenými fazolovými lusky. Znovu dáme zelné listy a zase vrstvu placek z masa a fazolové lusky. Celé to trošku zalijeme kečupem. Podlijeme trošku vývarem a dáme do vyhřáté trouby na 180 °C a pečeme cca 30 minut.

Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,816x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 1) 7.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečené mleté maso se zelnými listy


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist