Mořský okoun s omáčkou

Suroviny

5 filé z mořského okouna
30 g olivového oleje
sůl
bílý mletý pepř

OMÁČKA:
20 g olivového oleje
10 g cibule
30 g kukuřice
50 g rybího vývaru
60 g smetany ke šlehání
5 g bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Na másle orestujeme cibuli a kukuřici, zalijeme rybím vývarem, přidáme smetanu a necháme z poloviny vyvařit. Potom přidáme bazalku. Celou omáčku rozmělníme a přecedíme přes jemný cedník. Osolíme, opepříme.

Filé osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na olivovém oleji.

Podáváme s rýží a kukuřicí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 352x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mořský okoun s omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist