Gaspacho

Suroviny

500 g rajčat
2 cibule
2 stroužky česneku
1 salátová okurka
2 lžíce olivového oleje
1,5 dl červeného vína
sůl
sladká paprika
petrželka
2 černé olivy (na každou porci)

recept nemá fotografii

Postup

Rajčata vložíme na chvíli do vroucí vody, oloupeme je a nakrájíme na menší kousky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Všechno důkladně rozmixujeme se solí, pepřem, paprikou a vínem. Oloupanou okurku nakrájíme na kostičky, přidáme do polévky, promícháme a necháme vychladnout.
Před podáváním dáme na každou porci na nudličky nakrájené olivy a petrželku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 040x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gaspacho


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist