Cukrové jitrničky

Suroviny

1000 g moučkového cukru
130 g mandlí
lžička zavařeniny
skořice
hřebíček
bílek na potření
tuk na vymazání plechu
100 g čokolády na vaření
1 bílek
špejle

recept nemá fotografii

Postup

100 g mandlí spaříme, oloupeme, nasucho upražíme a umeleme. Přidáme cukr, strouhanou čokoládu, mleté koření a vše spojíme bílkem. Hmotu dobře propracujeme, přidáme zavařeninu a zbytek neloupaných, nadrobno nakrájených mandlí. Z těsta formujeme malé jitrničky, potíráme je bílkem a zdobíme kousky špejlí. Sušíme v mírně teplé troubě.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,631x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.50 (počet: 2) 6.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cukrové jitrničky

anonym: Monday, September 10, 2007
je to velmi dobry recept ktery mi velmi chutnal

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist