Česneková jehněčí žebra

Suroviny

jehněčí žebra
brambory
česnek
olej
sůl
pepř
kari
černé olivy
3 rajčata
malé cibulky
plnotučná hořčice

ukázka receptu Jehněčí žebra
Posunovut vlevo
ukázka receptu Jehněčí žebra
Posunout vpravo

Postup

Olej smícháme s prolisovaným česnekem, přidáme sůl a pepř. Promícháme a potřeme tím žebra. Necháme odležet nejlépe přes noc. Když jsou žebra uleželá, dáme je na pekáč a potřeme kari smíchaným se 3 lžícemi hořčice, přidáme trošku másla, přikryjeme a dáme do trouby péct na 150 °C po dobu 2 hodin. Posledních 20 minut pečeme bez pokličky.

Mezitím si uvaříme brambory ve vroucí vodě se solí, do které přidáme i trošku kari. Na pánvi si rozpálíme olej, přidáme nakrájená rajčata s cibulkami a na kolečka nakrájené olivy. Přidáme trošku výpeku ze žeber a restujeme do změknutí. Dochutíme petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 10,207x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.80 (počet: 5) 7.80 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Česneková jehněčí žebra

anonym: Saturday, October 16, 2010
doporučil bych místo oleje máslo!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist