Aspik

Suroviny

500 ml vývaru z masoxu
50 g mleté želatiny

recept nemá fotografii

Postup

Želatinu zalijeme hrnkem vychladlého vývaru a za občasného promíchání jí necháme nabobtnat. Zbytek vývaru přivedeme k varu, sundáme z ohně a vlijeme do něj už nabobtnalou želatinu, důkladně zamícháme. Necháme vychladnout a aspik můžeme dále použít dle potřeby

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,086x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.50 (počet: 2) 5.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Aspik

anonym: Wednesday, October 31, 2012
a co takhe něčím ochutit ? ( kolik čeho ? sůl, cukr ocet atd )

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist