Ruské pirohy

Suroviny

250 g hrubé mouky
250 ml zakysané smetany
150 ml vody
1 vejce
1 lžíce másla
1 lžičky soli

NÁPLŇ:
200 g brambor vařených ve slupce
100 g tvarohu
1 cibule
olej
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Do mouky dáme sůl, přidáme máslo, vejce, přilijeme smetanu a vodu a vypracujeme těsto.

Uvařené brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme nadrobno nakrájenou osmaženou cibuli, tvaroh, osolíme a opepříme a celé promícháme. Těsto rozválíme na 2 mm silný plát, rozkrájíme na čtverečky a naplníme připravenou náplní a dobře těsto uzavřeme.

Vaříme v osolené vodě 4 minuty. Podáváme polité máslem a smetanou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 9 762x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 8) 8,00 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ruské pirohy

Natalka: středa 23. února 2011
Oj, já to peču čy smažim, to jak tady pišete to jsou pelmeni čy varenyky a ne pirohy. Pirohy jsou pečený čy smažené!
Natalka: středa 23. února 2011
Já dělám kynute testo, brambory uvařím jak normalne nakrajene na kousky, ale bez kminu, sliju jich rozmačkam jich, pridam česnek, osmaženyj luk, sul, pepr, gruzinsky koreni a trosinku harmonii chuti.. S tvarohom i bramborami ja plnim varenyky (ukrajinsky narodni jidlo)
anonym: čtvrtek 15. dubna 2010
mnamka:-)

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist