Kapr na feferonkách

Suroviny

800 g kapra
20 g feferonek
4 stroužky česneku
50 g másla
30 g oleje
sůl
citron
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Kapra naporcujeme, osolíme a pokapeme olejem a proložíme směsí nadrobno nakrájených feferonek a dvou stroužků česneku. Necháme dvě hodiny odpočívat.

Kapra dáme péct na rošt a hotové maso osmahneme na česnekovém másle (změklé máslo smíchané se zbylým utřeným česnekem). Ozdobíme plátky citronu a nasekanou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,355x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr na feferonkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist