Židovské ptáčky

Suroviny

400 g hovězího masa
200 g kuřecích jater
2 stroužky česneku
1 cibule
2 mrkve
2 lžíce plnotučné hořčice
sůl
pepř
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Na tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek a pokrájená kuřecí játra. Dle chuti dochutíme a rozprostřeme po plátcích masa. Přidáme uvařenou a podélně rozpůlenou mrkev. Maso srolujeme do závitků a za mírného podlévání upečeme doměkka. Upečené závitky nakrájíme šikmo na plátky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,643x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.67 (počet: 3) 9.67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Židovské ptáčky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist