Telecí maso s citronovou omáčkou

Suroviny

500 g telecího masa
citronový pepř
sůl
1 lžíce oleje
30 g másla
zeleninový vývar
1 citron
2 lžíce světlé jíšky
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na oleji maso opečeme, zjemníme máslem, přilijeme vývar a dusíme doměkka. Poté přidáme půl lžičky nastrouhané kůry z omytého citronu a hotovou jíšku. Povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Dle chuti osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a ke konci petrželku.

Podáváme s těstovinami a rýží nebo vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 016x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí maso s citronovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist