Telecí maso s citronovou omáčkou

Suroviny

500 g telecího masa
citronový pepř
sůl
1 lžíce oleje
30 g másla
zeleninový vývar
1 citron
2 lžíce světlé jíšky
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na oleji maso opečeme, zjemníme máslem, přilijeme vývar a dusíme doměkka. Poté přidáme půl lžičky nastrouhané kůry z omytého citronu a hotovou jíšku. Povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Dle chuti osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a ke konci petrželku.

Podáváme s těstovinami a rýží nebo vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,176x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí maso s citronovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist