Celer plněný mletým masem

Suroviny

300 g mletého drůbežího masa
2 větší celery
1 cibule
1 lžička vegety
200 g mozzarely
šťáva z 1 citronu
4 lžíce oleje
celerová (petrželová) nať
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Oloupané celery rozkrojíme na polovinu, dáme je do vařící osolené vody, přidáme pár kapek citronové šťávy a uvaříme doměkka. Potom je vyndáme, necháme okapat a vydlabeme. Kousky celeru, které jsme vydlabali, nasekáme najemno. Na pánvi na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na ní opečeme doměkka mleté maso, přidáme nasekaný celer, pepř, sůl a vegetu. Promícháme a zvolna vaříme, dokud se neodpaří veškerá tekutina. Potom do směsi přidáme převážnou část nastrouhaného sýra a nasekanou nať. Takto připravenou směs rozdělíme do vydlabaných celerů, povrch pokryjeme zbylým sýrem a 15 minut zapékáme v předehřáté troubě.

Podávat můžeme samotné, s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,580x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Celer plněný mletým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist