Kuře na jehle - na víně a česneku

Suroviny

600 g kuřecích prsíček
200 g slaniny
150 g cibule

Na marinádu:
3 lžíce sójové omáčky
1 lžíce dezertního vína
1 lžička cukru
1 lžička zázvoru
3 stroužky lisovaného česneku
sůl

Na směs k potírání:
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce medu

ukázka receptu Kuře na jehle - na víně a česneku
Posunovut vlevo
ukázka receptu Kuře na jehle - na víně a česneku ukázka receptu Kuře na jehle - na víně a česneku
Posunout vpravo

Postup

Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky a vložíme ho do marinády, kterou si připravíme tak, že všechny ingredience smícháme. Necháme v ní maso alespoň 2 hodiny marinovat. Poté ho spolu se slaninou a cibulí napichujeme střídavě na jehly a během grilování potíráme směsí sójové omáčky a medu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,772x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 1) 5.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře na jehle - na víně a česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist