Telecí maso s rajčaty

Suroviny

500 g telecího masa
1 lžíce hladké mouky
20 g másla
2 lžíce oleje
1 malá cibule
400 g konzervovaných oloupaných rajčat
100 ml bílého vína
2 lžíce cukru
šťáva z jednoho citronu
2 čerstvá rajčata
bazalka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Telecí maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme, posypeme moukou a promícháme. V kastrole na směsi másla a oleje necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Vložíme k ní maso a opečeme ho dorůžova. Potom přidáme konzervovaná rajčata, víno, cukr, citronovou šťávu a dusíme, dokud není maso měkké. Přidáme nasekanou bazalku, nakrájená čerstvá rajčata a chvilku prohřejeme.

Podáváme s těstovinami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,335x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí maso s rajčaty


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist