Čínské fondue

Suroviny

400 g kuřecích řízků
400 g hovězí svíčkové
250 g mrkve
100 g řapíkatého celeru
150 g čínského zelí
400 g filé z platýsa
4 krevety
1 svazek šalotky
1,5 l drůbežího vývaru

recept nemá fotografii

Postup

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky velké asi 1,5 cm. Mrkev, šalotku, zelí a celer omyjeme. Můžeme jen oškrábat a nakrájíme nadrobno. Krevety a platýsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Všechny připravené suroviny dáme na podnos.

V kotlíku na fondue zahřejeme drůbeží vývar a pak ho dáme na rozehřátý ohřívač. Maso, krevety, zeleninu a ryby napichujeme na speciální vidličky a vaříme ve vývaru. K tomuto fondue se hodí skleněné nudle, sójová omáčka, sladkokyselá chilli omáčka, kari a pikantní rajčatová omáčka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,851x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čínské fondue

anonym: Sunday, February 27, 2011
Jedl jsem to poprvé včera, viz komentář nahoře, úplně super , je to zážitek a gastro orgasmus.
anonym: Saturday, February 26, 2011
Určitě skvělé, jedli jsme to mnohokrát a doporučuji i jako obměnu maso dát lehce zmrazit- ztuhnout a pak nakrájet na nejjemnější možné plátky, tak 0,3mm a klást je na klubový talíř, který nejprve potřeme filmem olivového oleje, aby se dalo snadno brát.Dobré jsou také houby, na plátky tak 2-3mm silné, žampiony, shi- také, nebo hřiby,mrkev blanžírovaná, spařená nebo velmi krátce povařená brokolice,cuketa. Dá se tak dělat cokoli co vám chutná a lze to uvařit ve vývaru. Já osobně bych nemíchal maso s rybami či krevetami, ale je to věc chutě. Vřele doporučuji čínské fondue.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist