Chilli con carne II

Suroviny

400 g pravé svíčkové nebo roštěné
1 červená cibule
2 klasické cibule
česnek
špetka soli
chilli koření
tabasco
2 hrsti červených fazolí (naložené nebo uvařené doměkka)
2 hrsti sterilované kukuřice
olej
1 plechovka loupaných rajčat
kousek hořké čokolády s obsahem kakaa nejméně 75 %

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na nudličky. Cibule oloupeme, přepůlíme a každou půlku nakrájíme na proužky. Maso orestujeme na oleji asi 1 minutu, pak jej vyjmeme a výpeku postupně dáváme cibuli, oloupaný nasekaný česnek, kukuřici a fazole. Když zelenina změkne, podle chuti ji ochutíme chilli kořením a tabascem (mexické pokrmy mají být ostré). Pak přidáme drcená nebo pokrájená rajčata. Do hotového chilli nastrouháme čokoládu pro dobarvení omáčky a její vůni.
Podáváme s rýží, buď divokou nebo jasmínovou, kterou po uvaření ještě opražíme na zpěněné cibulce s kouskem másla.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,293x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chilli con carne II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist