Svíčkové medailonky na divoko

Suroviny

400g hovězí svíčkové
150g červené cibule
150g mražených hub
50 ml vody
150 ml červeného vína
1ks Vitana Natur bujon hovězí
1 lžíce hladké mouky
divoké koření
olivový olej
brusinky

recept nemá fotografii

Postup

Plátky masa ochutíme divokým kořením a na rozehřátém olivovém oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme a na vypečené štávě orestujeme nakrájenou cibuli a houby. Zaprášíme moukou a zalijeme vodou a červeným vínem. Přidáme bujon a vše promícháme. Poté vložíme opět maso a provaříme ještě cca 3 minuty.

Servírujeme s bramborovými placičkami a zdobíme brusinkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,863x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Svíčkové medailonky na divoko


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist