Polévka z mořských plodů

Suroviny

700 g mořských ryb
400 g mořských plodů
3 cibule
400 g rajčat
1 lžíce rajčatového protlaku
3 dcl bílého vína
chilli paprička
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli a papričku nakrájíme a necháme zpěnit na rozpáleném oleji. Přidáme oloupaná a jáder zbavená rajčata a protlak. Chvílí restujeme. Přidáme mořské plody, podlijeme vývarem a vaříme. Do jiného hrnce jsme dali vykoštěné rybí maso a vaříme do změknutí. Přidáme k němu obsah pánve a bílé víno. Můžeme přidat i opečený česnek a malé krajíčky chleba bez kůrky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 426x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 1) 7,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka z mořských plodů


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist